Αναλυτική ενημέρωση για το περιεχόμενο του φακέλου της υποψηφιότητας της Λάρισας για την ανάδειξη σε "Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021" ζητά από τον δήμαρχο η Ρένα Καραλαριώτου

Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων ζητά από τον Απόστολο Καλογιάννη να παρουσιάσει αναλυτικά στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης "τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν όλοι όσοι συμβάλλουν πλέον στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς και τις αμοιβές που πρόκειται να λάβουν".

Μάλιστα, η Ρένα Καραλαριώτου δηλώνει βέβαιη πως ο δήμαρχος θα ανταποκριθεί στο αίτημά της και θα δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις. 

Υπενθυμίζεται πως η υποψηφιότητα της Λάρισας παρουσιάστηκε από τον Απόστολο Καλογιάννη στις 2 Ιουνίου.

Η δήλωση της επικεφαλής της Ρένας Καραλαριώτου:

«Μετά την παρουσίαση του φακέλου  “Λάρισα - Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021” σε επίσημη συνέντευξη τύπου την προηγούμενη εβδομάδα και ενόψει της συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη (09/6), αναμένουμε από τον κ. Καλογιάννη να ενημερώσει επίσημα το ανώτατο αυτοδιοικητικό όργανο της πόλης, για τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν όλοι όσοι συμβάλουν πλέον στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς και τις αμοιβές που πρόκειται να λάβουν. Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων πως ο δήμαρχος Λαρισαίων θα προσφέρει την απαραίτητη ενημέρωση».