Ως «ανεκδιήγητες και απαράδεκτες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη πως όσοι ασχολούνται με το «μπάζωμα» στα Τέμπη είναι «για τα μπάζα», ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Μιλώντας στο mega, ο κ. Κόκκαλης είπε συγκεκριμένα πως «είναι ανεκδιήγητες και απαράδεκτες οι δηλώσεις του υπουργού κ. Φλωρίδη που είπε πως όσοι ασχολούμαστε με το μπάζωμα είναι για τα μπάζα. Ασχολήθηκε και η κυρία αντιεισαγγελέας Εφετών και προχθές διέταξε κατεπείγουσα έρευνα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα. Είναι κι αυτή για τα μπάζα;… Εμείς λέμε, εκτός από τους πολιτικούς, τους συγγενείς, με το μπάζωμα ασχολείται και η αντιεισαγγελέας Εφετών. Είναι κι αυτή για τα μπάζα;…

Ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του ανέφερε για την Προανακριτική ότι άφησε στην κοινωνία μία άσχημη γεύση; Τι να εννοούσε άραγε ως άσχημη γεύση; Γεύση συγκάλυψης; Βλέπετε ότι σιγά – σιγά καταρρίπτεται η άποψη ότι όλα αυτά ήταν θεωρία συνομωσίας και πως όσοι ασχοληθήκαμε με αυτά, είμαστε για τα μπάζα. Γι’ αυτό λέμε πως πρέπει η 9η Ιουνίου να είναι η αρχή του τέλους αυτής της κυβέρνησης που λέει ψέματα στον Ελληνικό λαό» κατέληξε.