Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί - Κάνουμε την Ευχή Πράξη», ​ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στo Χριστουγεννιάτικo Bazaar που διοργανώνει στην Πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας (μπροστά από την Ιατρική Σχολή), 20 - 31 Δεκεμβρίου 2023, με ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 10:00-14.00 & 18:00-21:00, Σαββατοκύριακο 10.00-15:00 και μόνο στις 20/12: 18.00-21.00.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα Χριστουγεννιάτικά δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών μας, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ.

Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε και εσείς έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνετε την ευχή τους πράξη. Με την πολύτιμη υποστήριξη όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα 28 χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να υποστηρίξει 2.055.586 Παιδιά.

Φέτος, προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στα Σπίτια μας, τη θέρμανση. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να βρείτε όλα τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους.