Λάθος άνθρωπος πλήρωσε το μένος ενός θαμώνα καφενείου στην κοινότητα Άγιος Κωνσταντίνος των Φαρσάλων, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον υπάλληλο επειδή δεν... έβαζε μουσική και πυροβόλησε εναντίον του χωρίς να τον πετύχει, αργά το βράδυ του Σαββάτου!

Όλα ξεκίνησαν από μια φραστική παρεξήγηση ανάμεσα στον 60χρονο πελάτη του καφενείου που ζητούσε επίμονα να βάλουν τραγούδια και έναν υπάλληλο που αρνήθηκε, καθώς οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούσαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Αφού τσακώθηκαν, ο 60χρονος έφυγε για λίγο για το σπίτι του, αλλά επέστρεψε κραδαίνοντας ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε προς το μέρος του τραπεζιού στο οποίο κάθονταν πέντε θαμώνες. Όμως, τα σκάγια πέτυχαν έναν 44χρονο πελάτη του καταστήματος που καθόταν σε άλλο τραπέζι και δεν είχε συμμετάσχει στον καυγά.

Βλέποντας ότι αστόχησε, ο "πιστολέρο" έφυγε από το κατάστημα, πυροβολώντας μία φορά στον αέρα στον προαύλιο χώρο. Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλεύεται.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης συνελήφθη σε περιοχή των Φαρσάλων από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατασχέθηκαν το όπλο, το οποίο ήταν παραποιημένο, δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια και δέκα σκάγια.

Σε βάρος του 60χρονου "πιστολέρο" σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, που έδωσε εντολή να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

protothema.gr