Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ δώρισε βιβλία στο Δημοτικό Σχολείο Καπαριανών, που βρίσκεται στην πεδιάδα της Μεσαράς στην Κρήτη, μετά από πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου, Αναγνωστάκη Γιώργου, προκειμένου να εμπλουτισθεί η σχολική βιβλιοθήκη, οι μαθητές να καλλιεργήσουν τη φιλαναγνωσία και να αποκτήσουν πρόσβαση στο μαγικό και συναρπαστικό κόσμο της λογοτεχνίας.

Τα βιβλία του ΠΟΚΕΛ ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη και θα συνεχίσουν να φτάνουν σε όλες περιοχές της χώρας μας, σε κεντρικές αλλά και στις πιο απομακρυσμένες, σε σχολεία και σχολικές βιβλιοθήκες, σε Συλλόγους και Φορείς, σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αρκεί να υπάρχει η διάθεση και η αγάπη για τα βιβλία από συναδέλφους, μαθητές ή πολίτες.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη δράση προσφοράς βιβλίων, μπορεί να ενημερωθεί από τον υπεύθυνο, στο τηλέφωνο: 6983444094.

Ο διευθυντής του σχολείου, αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ευχαριστήρια ανακοίνωση, σε ηλεκτρονικό μέσο της περιοχής:

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον πρόεδρο του ΠΟΚΕΛ, Αργύρη Γιουρούκη, ο οποίος με πολύ μεγάλο ζήλο ανέλαβε να διεκπεραιώσει την όλη διαδικασία, ο ενθουσιασμός του για την προσπάθειά μας ήταν έκδηλος καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά να προσφέρουμε.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του ΠΟΚΕΛ να συνεχίσουν να ανοίγουν “παράθυρα στη γνώση” των παιδιών όλης της Ελλάδας, τέτοιες προσπάθειες είναι παράδειγμα προς μίμηση και αξίζουν τη στήριξη όλων μας.»