«Η επαφή του πολιτικού με τον πολίτη ούτε ξεκινά, ούτε σταματά σε μια προεκλογική περίοδο. Είναι σχέση σταθερή, αλληλοτροφοδοτούμενη.

Τέσσερα χρόνια τώρα, μετά την τιμητική εντολή των πολιτών να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων ως η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα βουλευτής της ΝΔ στο νομό της Λάρισας, εργάστηκα σκληρά για να θωρακίσω αυτή την έντιμη σχέση και τώρα ζητώ από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά την περιοδεία της στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης στη Λάρισα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει πλήθος πολιτών αλλά και παραγωγών, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ν. Λάρισας κ. Δημήτρη Πούρικα.

«Δίπλα στον καταναλωτή μα και στον σκληρά εργαζόμενο παραγωγό που φροντίζει ώστε οι καρποί της γης να φτάνουν στο τραπέζι μας χωρίς μεσάζοντες, δίνουμε τη μάχη της ισχυροποίησης της οικονομίας και του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων.

Καταφέραμε, παρά τις τεράστιες δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, να επιτύχουμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να θέσουμε τις βάσεις για την απογείωση της ελληνικής οικονομίας στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα χτυπήσαμε τα κυκλώματα των κερδοσκόπων, ενώ αντιμετωπίζουμε με σχέδιο τον πληθωρισμό που μειώνει τα εισοδήματα των πολιτών, ως αποτέλεσμα της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης.

Στηρίζουμε τους μικρούς παραγωγούς και τους εμπόρους και έχουμε δεσμευτεί για μια σειρά παρεμβάσεις, ώστε να ισχυροποιήσουμε τη θέση τους στην παραγωγική διαδικασία.

Στις 21 Μαΐου ζητάμε εντολή σταθερότητας και αυτοδυναμίας για να συνεχίσει η χώρα να πηγαίνει μπροστά», κατέληξε η κα Μπίζιου.