Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση των κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Σπηλιάς συνεχίστηκε το πρόγραμμα περιοδειών του δημάρχου Τεμπών και εκ νέου υποψήφιου Γιώργου Μανώλη.

Σ’ ένα θερμό ακροατήριο ο Γιώργος Μανώλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στη Σπηλιά, αλλά και το σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής για την επόμενη πενταετία, με έργα που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, ώστε να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς στον τόπο τους, να δημιουργούν και να προκόβουν.

"Ελπίζουμε ότι στις 9 Οκτώβρη να είμαστε εμείς η δημοτική Αρχή για να συνεχίσουμε το έργο μας, το οποίο με τόση ζέση επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε. Πάντα κοιτούμε στα μάτια τον δημότη και πάντα μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας, όσο σκληρή και να είναι, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.

Δε χρησιμοποιούμε βαρύγδουπες εκφράσεις και υποσχέσεις με φρούδες ελπίδες. Μιλάμε με την πραγματικότητα και πάντα προς όφελος των πολιτών. Σας θέλουμε κοντά μας να πραγματοποιήσουμε μαζί το όραμα για έναν Δήμο Τεμπών με πολλά και καινοτόμα έργα", τόνισε ο κ. Μανώλης.

Είμαστε κοντά στο δημότη, με το βλέμμα στο μέλλον!