Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει "τους απανταχού βυσσινί φιλάθλους, ότι οι πωλήσεις καρτών διαρκείας θα ολοκληρωθούν για την τρέχουσα επετειακή μας σεζόν 2023-24, στις 31/1/2024!

Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά η κοινωνία μας και παρότι ως ΠΑΕ διανύουμε μια ακόμα χρονιά με υπέρογκες δαπάνες κι απειροελάχιστους πόρους, ότι η οικονομική μας πολιτική στις κάρτες διαρκείας είναι άκρως φιλική και συμφέρουσα, επιστρέφοντας κατόπιν επιθυμίας σύσσωμου του φίλαθλου κοινού στο AEL FC ARENA, μιας γηπεδικής εγκατάστασης υψηλού κόστους όπως όλοι γνωρίζουμε.

Ενημερώνουμε ότι στη νέα εβδομάδα θα ανακοινώσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα ανταποδοτικών ενεργειών και αποκλειστικών προσφορών, ευχαριστώντας τους κατόχους καρτών και κάνοντας πιο ελκυστικά τα εισιτήρια διαρκείας σε βαθμό πλήρους επιστροφής χρημάτων, εμμέσως μέχρι και τα playoffs.

Λαμβάνοντας υπόψη προτάσεις που δεχόμαστε οφείλουμε να κοιτάξουμε το κοινό καλό και όχι τυχοδιωκτισμούς ή το μεμονωμένο συμφέρον κάποιων, που μας λένε για γενική είσοδο ή πιο χαμηλές τιμές στα εισιτήρια ημέρας, τα οποία δηλώνουμε ότι θα παραμείνουν αμετάβλητα μέχρι και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.

Χάριν παραδείγματος αναφέρουμε πως μόνο για τα παιχνίδια με Νίκη Βόλου – κυπέλλου με Ατρόμητο – Απόλλωνα Πόντου εντός της προσεχούς εβδομάδας μπορεί κάποιος να αποσβέσει αμέσως σχεδόν τη μισή αξία μιας κάρτας διαρκείας κεντρικών κερκίδων (δυτικής ή ανατολικής) όλης της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Είναι λογικό και δίκαιο να τιμήσουμε αυτούς που έσπευσαν από νωρίς να πάρουν θέση δίπλα μας με την κάρτα τους.

Στην κοινή μας προσπάθεια και βάζοντας όλοι ένα λιθαράκι για να επανέλθει η αγαπημένη μας ΑΕΛ εκεί που πραγματικά της αξίζει, σας καλούμε όλες και όλους να στηρίξετε εμπράκτως την ομάδα στο AEL FC ARENA, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!"