Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής: 

"Πέρασαν 26 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο Γιώργος Μητσιμπόνας σε ηλικία 35 ετών, που αποτέλεσε εμβληματική μορφή την «χρυσή» δεκαετία του ’80 για την «Βασίλισσα του κάμπου».

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας γεννήθηκε 11 Νοεμβρίου του 1962 στην Τσαριτσάνη και καταξιώθηκε ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της εποχής του.

Ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 1997 όταν συνέβη αυτή η τραγική είδηση του τροχαίου δυστυχήματος λίγο μετά τη Γιάννουλη, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ο χρυσός σκόρερ του γκολ που χάρισε στην ομάδα μας το πρωτάθλημα του ’88, δε θα ξεχαστεί ποτέ, όπως και η αγέρωχη παρουσία του στο Αλκαζάρ που όλοι θα θυμόμαστε και θα μας φέρνει μνήμες του ένδοξου παρελθόντος. Αγαπήθηκε όσο λίγοι, όχι μόνο στον κάμπο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνολικά φόρεσε τη φανέλα με το άλογο στο στήθος για 10 σεζόν (1981-89 & 94-96). Ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έδωσε και την ψυχή του για την ΑΕΛ και ο χαρακτήρας του τον έκανε ξεχωριστό και ιδιαίτερα αγαπητό στον φίλαθλο κόσμο.

«Κι αν κάποιοι φύγαν απ’ τη ζωή σου, σε βλέπουν απ’ το κλαμπ του παραδείσου…», είναι το γνωστό οπαδικό σύνθημα που φέρνει πάντα ρίγη ανατριχίλας και αναπόφευκτη συγκίνηση. Άνθρωποι που τίμησαν τη βυσσινί φανέλα και έφυγαν τόσο ξαφνικά από τη ζωή έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές και τη μνήμη όλων μας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, το Δ.Σ. της ομάδας, το τεχνικό της επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο φίλαθλος κόσμος, δεν ξεχνούν τον Γιώργο Μητσιμπόνα, που φόρεσε και τίμησε την φανέλα της «Βασίλισσας».

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας θα ζει για πάντα ανάμεσά μας!"