Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε τις καταστάσεις περισσότερο συναισθηματικά ή με μεγαλύτερη ευαισθησία. Κοντά στον Κρόνο, η τάση να αναζητήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο εάν βρεθείτε υπό πίεση σήμερα θα είναι αισθητή, ωστόσο καλό θα είναι να μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε εκ νέου τα δικά σας συναισθηματικά όρια γενικότερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα μην επιμείνετε σε κάτι περισσότερο από όσο πρέπει. Ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν και να λειτουργήσει κάτι παρασκηνιακά. Ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε αυτές τις ημέρες κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, ακολουθήστε σήμερα την ροή ακόμη και εάν δεν είναι όλα κατανοητά. Μπορεί να υπάρξει αβεβαιότητα σχετικά με το πώς θέλετε να προχωρήσετε ωστόσο από αύριο θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει με ηρεμία να συνδυάσετε με τέτοιο τρόπο τις ιδέες σας ώστε να μπορούν να γίνουν παραγωγικές. Αλλαγές μπορεί να χρειαστεί να γίνουν από εσάς ή από άμεσο περιβάλλον σας.

Για τους Καρκίνους, ένας νέος στόχος περισσότερο δημιουργικός ή επέκταση σε έναν ήδη υπάρχον υπόσχεται το πλανητικό τοπίο για εσάς. Πάρτε δεύτερες γνώμες σχετικά με τα σχέδιά σας πριν καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ασάφειας μπορεί να σας προβληματίζει αυτές τις ημέρες. Πιθανά να είναι ένας κύκλος που κλείνει ή μια κατάσταση που αδημονείτε να αρχίσει. Ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες και θα μπουν οι σκέψεις σας σε μια σειρά.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας προετοιμάζουν για έναν νέο κύκλο που σκέφτεστε να ανοίξετε σύντομα. Οι συνεργασίες, οι φιλίες και γενικότερα οι επαφές σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο δεν θα σας αφήνουν να μπείτε σε ρουτίνα γιαυτό προσπαθήστε να ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα τηρήστε το πρόγραμμά σας. Εύκολα μπορεί να βαρεθείτε ή να σας πιάσει νοσταλγία για κάτι που δεν έχετε πια στην ζωή σας. Δεν είστε η μόνη/ος εάν αυτό σας παρηγορεί. Συντονιστείτε με δημιουργικά/καλλιτεχνικά κομμάτια του εαυτού σας.

Για τους Σκορπιούς, εάν νιώθετε πως έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, αυτή η στιγμή είναι η καταλληλότερη για να βάλετε προτεραιότητες. Η ανυπομονησία θα είναι παρούσα, γιαυτό συντονιστείτε σήμερα με ότι είναι εφικτό να γίνει και ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα ήταν να δώσετε χώρο στους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Οι πλανητικές επιρροές βοηθούν οτιδήποτε σχετίζεται με την αγάπη, την ηρεμία και τρυφερότητα.

Για τους Αιγόκερους, διλλήματα έρχονται από την επικοινωνία κάθε είδους σήμερα και μπορεί να σας βάλουν σε προβληματισμό. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό ακόμη και αν άλλοι προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα σήμερα καλύτερα να μην τα αγγίξετε. Απεναντίας συναναστροφές με ανθρώπους οικείους που εκτιμάτε και θέλετε να είναι μέρος της ζωής σας ευνοούνται. Εστιάστε προς αυτή την κατεύθυνση και ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα εάν βλέπετε την αμφιβολία χαραγμένη στα πρόσωπα γύρω σας σήμερα, εσείς είστε στον σωστό και δημιουργικό δρόμο. Δείξτε με όποιον τρόπο μπορείτε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο αυτές τις ημέρες.