Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του Εξωραιστικού Συλλόγου στο "σπίτι" του Συλλόγου στο Καστρί Λουτρό του Δήμου Τεμπών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Αυγούστου το βραδάκι και διοργανώθηκε από τον Εξωραιστικό Σύλλογο του Καστρί Λουτρό σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. του Δήμου Τεμπών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργο Νικολάου.
Ακόμη, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Κώστας Τζανακούλης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και αρκετοί παραθεριστές και επισκέπτες.


Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τεμπών, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Ντόντο και κ. Χρήστο Κρικώνη, επισκέφθηκαν το Road Party που διοργανώθηκε στην Ελάτεια, σε συνεργασία με την Πρόεδρο και τα μέλη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας και τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. του δήμου Τεμπών.
Το Road Party (Πάρτυ στο Δρόμο), κατακλύστηκε από νέες και νέους της Ελάτειας, της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών, αλλά και κατοίκους της Λάρισας. Όλοι θαύμασαν τις ομορφιές του φυσικού τοπίου και διασκέδασαν με τις μουσικές στην ύπαιθρο μέχρι πρωίας
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση του χρόνου στα παράλια και στην Ελάτεια.