Κατόπιν παραιτήσεως εκ των αξιωμάτων του Προεδρείου του ΔΣ του ΔΣΛ των Ανδρέα Ανδριτσόπουλου (Α΄ Αντιπροέδρου), Νικολάου Κολοκυθόπουλου (Β’ Αντιπροέδρου), Ευάγγελου Διανελλάκη (Γ. Γραμματέα) και Κωνσταντίνου Βελησσαρίου (Ταμία), πραγματοποιήθηκε χθες, στα πλαίσια τακτικής συνεδρίαση του ΔΣ, η προβλεπόμενη διαδικασία ανάδειξης των διαδόχων τους, μέσω της οποίας εκλέχθηκαν οι Στυλιανός Καλογεράς (Α΄ Αντιπρόεδρος), Φαίδρα Γκάγκα (Β’ Αντιπρόεδρος), Φώτιος Γιαννούλας (Γ. Γραμματέας) και Ευάγγελος Τσικαρδώνης (Ταμίας).

Η σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής:

∙Τρύφων Τσάτσαρος (Πρόεδρος),

∙Στυλιανός Καλογεράς (Α΄ Αντιπρόεδρος),

∙Φαίδρα Γκάγκα (Β’ Αντιπρόεδρος),

∙Φώτιος Γιαννούλας (Γ. Γραμματέας),

∙Ευάγγελος Τσικαρδώνης (Ταμίας),

∙Νικολέττα Μπασδέκη (Μέλος),

∙Δέσποινα Μίγα-Κατσογιάννη (Μέλος),

∙Νικόλαος Κολοκυθόπουλος (Μέλος),

∙Ανδρέας Ανδριτσόπουλος (Μέλος),

∙Ευάγγελος Διανελλάκης (Μέλος),

∙Κωνσταντίνος Βελησσαρίου (Μέλος),

∙Νικόλαος Γκανάτσιος (Μέλος),

∙Ιωάννης Ζιάγκας (Μέλος),

∙Χαρίσιος Ντούμος (Μέλος),

∙Φωτεινή Παπαγεωργίου (Μέλος).

Κοπή πίτας 

Πριν την έναρξη της χθεσινής τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΛ, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων στο ΔΣ και των υπαλλήλων του Συλλόγου, η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας. Το φλουρί έτυχε στον νέο Α΄Αντιπρόεδρο Στυλιανό Καλογερά και αντιστοιχούσε σε ένα καλαίσθητο δερμάτινο ντοσιέ.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη του ΔΣΛ. Η τυχερή της κλήρωσης ήταν η Δικηγόρος Βικτωρία Καλουζάκη, η οποία κέρδισε το λεύκωμα του Νικολάου Παπαθεοδώρου «Larissa mea dulcissima-Γλυκυτάτη μου Λάρισα».