Η μόδα δεν είναι μόνο για να ακολουθούμε πιστά τις τάσεις που προστάζει, αλλά και για να εκφράζουμε το δημιουργικό μας ύφος και στυλ, μέσα από τη δική μας οπτική και αντίληψη. Οι χρωματικές αντιθέσεις, το color blocking και οι ανατρεπτικοί συνδυασμοί, μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα και σύγχρονα σύνολα στο λεπτό. Μη ξεχνάτε άλλωστε πως δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Πώς να υιοθετήσω ένα πιο δημιουργικό στυλ;

Η υιοθέτηση ενός πιο δημιουργικού στιλ μπορεί να είναι μια διασκεδαστική αλλά και απελευθερωτική διαδικασία, δεδομένου ότι αφορά μια πιο αυθεντική έκφραση του εαυτού σας. Παρακάτω, σας δίνουμε τρεις χρυσές συμβουλές ώστε να μάθετε να κάνετε στυλάτες και δημιουργικές εμφανίσεις:

1. Αντλήστε έμπνευση.

Ξεκινήστε να διαβάζετε διάφορα περιοδικά μόδας και blogs, και ακολουθήστε fashion influencers στο ίνσταγκραμ. Δείτε πώς οι άλλοι άνθρωποι εκφράζουν το δημιουργικό τους στυλ και πάρτε ιδέες από κάθε πηγή έμπνευσης, χωρίς όμως να αντιγράφετε στοιχεία που δεν σας αντιπροσωπεύουν.

2. Ανακαλύψτε την στιλιστική σας ταυτότητα.

Σκεφτείτε ποιά χρώματα, υφές, και σχέδια σας αρέσουν περισσότερο και ποιο στυλ ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Ένα ρούχο το φοράμε, δεν μας φοράει. Εάν για παράδειγμα, δεν σας εκφράζει το ανδρόγυνο στιλ ή το layering, δεν θα τα υιοθετήσετε μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας.

3. Επενδύστε σε πουλόβερ.

Ένα βασικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμιά γυναικεία γκαρνταρόμπα για τους χειμερινούς μήνες, είναι τα πουλόβερ. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και να ολοκληρώσουν διάφορα στυλ ντυσίματος, από μια πρωινή βόλτα μέχρι ένα επαγγελματικό office look. Για παράδειγμα, ένα μπορντό πουλόβερ Guess ή ένα βαμβακερό πουλόβερ Tommy Jeans σε ναυτικό μπλε, είναι must-have για κάθε χειμωνιάτικη εμφάνιση. Στο https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/poulober θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από υπέροχα πουλόβερ για κάθε γούστο και στυλ.

Πώς να συνδυάζετε ρούχα με πρωτότυπο τρόπο;

Οι αντιθετικοί συνδυασμοί χρωμάτων και υφών μπορούν να δημιουργήσουν πρωτότυπα και ανατρεπτικά σύνολα. Δοκιμάστε να συνδυάσετε ρούχα που διαφέρουν σε στυλ και ύφος, για να δημιουργήσετε μοναδικά και εκκεντρικά σύνολα.

1. Ένας πρωτότυπος συνδυασμός, είναι να συνδυάσετε ένα καφέ μάλλινο πουλόβερ HUGO, με μια κοντή δερμάτινη φούστα. Για να απογειώσετε το μοντέρνο σύνολό σας, επιλέξτε καφέ μποτάκια Vagabond Shoemakers HEDDA ή ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες Shoemakers DORAH Vagabond στο answear.gr.

2. Μια άλλη εκκεντρική και δημιουργική στυλιστική πρόταση είναι να συνδυάσετε ένα λαδί κολάν με ένα oversized μαύρο πουλόβερ Tommy Jeans και να ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι πράσινες μπότες χιονιού Moon Boot Icon Low Rubber, οι οποίες είναι και εξαιρετικά ζεστές.

3. Τέλος, ένας ακόμα πρωτότυπος συνδυασμός είναι να κάνετε color blocking συνδυάζοντας ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες χιονιού Moon Boot με ένα κίτρινο μπλουζοφόρεμα και ένα φούξια κολάν. Εναλλακτικά, φορέστε κίτρινες μπότες Moon Boot με ένα κόκκινο μπλουζοφόρεμα. Όλες τις μπότες Moon Boot θα τις βρείτε διαθέσιμες στο https://answear.gr/m/moon-boot.

Συνοψίζοντας, η μόδα είναι για να πειραματιζόμαστε και να εκφράζουμε την προσωπικότητά μας. Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας ελεύθερη, δοκιμάζοντας δημιουργικούς συνδυασμούς και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει την απόλυτη στιλιστική εμπειρία.