Τον Παραπόταμο επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών μαζί με τους υποψηφίους του. Εντυπωσιακή η παρουσία των κατοίκων του Παραποτάμου, για να ακούσουν την ομιλία του Δημάρχου Τεμπών.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα έργα της τετραετίας και τόνισε τα επόμενα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην επόμενη πενταετία στην κοινότητα Παραποτάμου, Έργα ύδρευσης, εσωτερικής και αγροτικής οδοποιϊας, αναπλάσεις, ανακαινίσεις κτιρίων. Έργα σημαντικά, καθώς η εκτέλεσή τους θα συμβάλλει και θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την καθημερινή επαγγελματική ζωή των κατοίκων.

Τέλος, ανέφερε ότι: "ζητώ να μας εμπιστευτείτε ξανά εμένα και τους υποψήφιους συμβούλους, διότι ως δημοτική Αρχή τα έχουμε καταφέρει στα δύσκολα και έχουμε πραγματοποιήσει πολλά έργα, παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε στην τετραετία που διανύσαμε.

Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά σας, σκύβουμε με φροντίδα στο κάθε αίτημα και πρόβλημά σας, προπάντων χωρίς ίδιο συμφέρον. Μέλημά μας είναι η ανάπτυξη του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα και τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής. Ζητούμε να είστε μαζί μας στο νέο μεγαλόπνοο εγχείρημα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Σύνθημά μας: ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ"