Αιματηρή κατάληξη είχε η συνάντηση δύο 17χρονων, μια συνάντηση που κατά την ταυτόσημη εξήγηση, που έδωσαν στις Διωκτικές Αρχές δράστης και θύμα, έγινε για να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις με αφορμή μια μεταξύ τους αντιπαράθεση, με μήλον της έριδος μια συνομήλικη.

Οι δύο 17χρονοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αντιπαρατεθεί ξανά, καθώς ο ένας δήλωσε «ακόλουθος» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της κοπέλας, προκαλώντας την αντίδραση του έτερου 17χρονου.

Έτσι και προχθές, νωρίς το βράδυ, φέρεται πως βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του 4ου Λυκείου, στο κέντρο της Λάρισας, για να «δώσουν τα χέρια» και να πάψουν να τσακώνονται, επειδή ο ένας έγινε «follower» στη σελίδα της κοπέλας, προκαλώντας την αντίδραση του άλλου.

Οι δύο ανήλικοι βρέθηκαν στην αυλή του Λυκείου, αλλά κάτω από συνθήκες που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ο δράστης χτύπησε «πισώπλατα» το θύμα (με μαχαίρι ή κατσβίδι), τραυματίζοντάς το στην περιοχή του πάνω μέρους του αριστερού οπίσθιου μηριαίου. 

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύων Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τους γιατρούς να χρησιμοποιούν ράμματα για να επουλώσουν την πληγή στο πίσω μέρος του ποδιού του θύματος.

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, όπου έλαβε προθεσμία για σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί και στο μεταξύ παραμένει κρατούμενος.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Mε πληροφορίες από Β. Κακάρα, Ελευθερία)