Σε μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη παράδοση, η οποία καταδεικνύει πως οι ρίζες μας παραμένουν ισχυρές, παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής…

Ο λόγος για τον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων ν. Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» που συγκέντρωσε πλήθος πολιτών.

Ο Θανάσης Παιδής βρίσκεται σταθερά κοντά σε όλους τους συλλόγους και παραμένει πιστός υποστηρικτής των προσπαθειών που γίνονται για τη διατήρηση της Παράδοσης, της Ιστορίας και του Πολιτισμού.

Στον χορό των Σαρακατσαναίων είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους πολίτες, ενώ απόλαυσε τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, τα οποία κέρδισαν επάξια τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά παραβρεθήκαμε στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων ν. Λάρισας “Ο Κατσαντώνης”, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την άψογη διοργάνωση και την απόλυτη επιτυχία.

Τα χορευτικά τμήματα πέρα από το εξαιρετικό επίπεδό τους, μας γεμίζουν με αισιοδοξία καθώς είναι πολλά τα παιδιά που συμμετέχουν μαθαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ψηφίδες που συναποτελούν τη συλλογική μας Παράδοση.

Στον διαρκή αγώνα διατήρησης της Παράδοσης, ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα στοιχεία της ταυτότητάς μας, ξεχωριστός και ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ρόλος των ανθρώπων που βρίσκονται στις Διοικήσεις των φορέων. Η προσφορά τους είναι τεράστια, καθώς η δουλειά που απαιτείται για τη λειτουργία ενός Συλλόγου είναι απαιτητική, ενώ όσοι συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια δεν αποκομίζουν προσωπικό όφελος παρά μόνο την ικανοποίηση πως πρόσθεσαν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στη διατήρηση της Παράδοσης που πήραμε από τους προγόνους μας, την οποία οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στις γενιές που έπονται.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων ν. Λάρισας, όπως και τα μέλη που συγκροτούν έναν από τους πλέον πολυπληθείς και δυναμικούς συλλόγους της περιοχής μας

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά στους πολιτιστικούς φορείς, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο που προσφέρουν. Είμαστε άνθρωποι των έργων, γι αυτό και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους συμπολίτες μας με πράξεις και όχι μόνο με λόγια» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.