Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δράσεων του Εθελοντικού Κοινωνικού Δικτύου #Κανείς Μόνος», για τη συλλογή και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους πλημμυρόπληκτων περιοχών του ν. Λάρισας, με την στήριξη της βουλευτή του νομού Ευαγγελίας Λιακούλη και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας.

Ειδικότερα, το οδοιπορικό της αποστολής για τη διανομή της βοήθειας του #Κανείς Μόνος ξεκίνησε με την παράδοση υλικού στο Πνευματικό Κέντρο Γιάννουλης και συγκεκριμένα στους κατοίκους των εργατικών κατοικιών, καθώς και στην ενορία του Αγίου Γεωργίου Λάρισας.

Αργότερα η αποστολή μετέβη στο Δήμο Κιλελέρ, με τη διανομή των προϊόντων α’ ανάγκης να λαμβάνει χώρα στο πνευματικό κέντρο του Πλατυκάμπου, ενώ κατέληξε στο χωριό Ευύδριο Φαρσάλων, καθώς και στην Ιεραποστολή των Φαρσάλων.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη, όσο και ανιδιοτελή προσφορά μεγάλου αριθμού πολιτών της Λάρισας, το δίκτυο ευχαριστεί θερμά τη μεταφορική εταιρία ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΙΟΥΣΗ ΑΕ, τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της SALVINI S.A HOTEL SUPPLIES κ. Πριτσίνη Σωτήριο, καθώς και τον Υπεύθυνο Πωλήσεων της εταιρίας για την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα κ. Νικολακούλη Ευριπίδη, όπως και τη BRETAS Ε.Π.Ε., που εδρεύει στον Πλατύκαμπο για τη χορηγία μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένων νερών.

Πρόκειται για επιχειρήσεις με τεράστια αίσθηση της αποστολής τους, αλλά και ειδικό βάρος σε ό,τι αφορά τις στοχευμένες δράσεις εταιρικής ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής μας, τους εκδότες, δημοσιογράφους και τεχνικούς που πάντοτε κάνουν δυνατή τη φωνή μας και συνεισφέρουν με καθοριστικό τρόπο στο έργο μας.

Η πυξίδα όλων, διοργανωτών και εθελοντών του δικτύου μας, είναι μόνο η Αγάπη.

Γιατί με οδηγό την Αγάπη, ποτέ κανείς δεν έχασε τον δρόμο του.

Σας ευχαριστούμε που, για μια ακόμη φορά, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.

Καλή Αντάμωση!»