Στα συνεχιζόμενα και δρομολογημένα τεχνικά έργα του Δήμου Λαρισαίων, με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις και διαδικασίες που θα υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και από τη νέα δημοτική αρχή, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο απερχόμενος δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. 

Πρόκειται για έργα αλλά και μελέτες, με τον συνολικό προυπολογισμό τους να ξεπερνάει τα 80 εκατ. ευρώ. Εργα που βρίσκονται είτε σε διαγωνιστική διαδικασία, είτε έχουν υπογραφεί συμβάσεις και αναμένεται να ξεκινήσουν, είτε έχουν ξεκινήσει και είναι συνεχιζόμενα. 

Όπως τόνισε ο Απόστολος Καλογιάννης, πρόκειται για μέρος του έργου που είχε σχεδιαστεί με ορίζοντα 15ετίας, από το 2014 - 15 όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου η απερχόμενη δημοτική αρχή, με στόχο τις μεγάλες αλλαγές στη Λάρισα. 

Τα έργα αφορούν αναπλάσεις, (εργα ΣΒΑΚ, οδοποιίας κ.α.), κτιριακά και άλλα έργα.

Όπως τόνισε ο Απόστολος Καλογιάννης, το έργο που έχει επιτελεστεί το προηγούμενο διάστημα σε όλους τους τομείς (Τεχνικά Εργα, Πολιτισμό, Κοινωνική Πολιτική, δια βίου μάθηση κ.α.), είχε ως στόχο τόσο την αλλαγή της εικόνας και της λειτουργίας της πόλης, αλλά και την αλλαγή στις συνειδήσεις και την κουλτούρα των συμπολιτών για τη λειτουργίας της πόλης, τη διαχείριση του δημόσιου χώρου  κ.α. «Η Λάρισα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει, διαμορφώνοντας νέες συνθήκες για κατοίκους και επισκέπτες και η συνέχιση αυτής της προσπάθειας θα ολοκληρώσει αυτή την τεράστια προσπάθεια». 

Παράλληλα, τόνισε ότι η δημοτική ομάδα της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» θα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο με διάθεση συνεργασίας με τη δημοτική αρχή για τη συνέχιση αυτής της μεγάλης προσπάθειας, υπερασπίζοντας παράλληλα το έργο που έχει επιτελεστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ