Αντιπροσωπεία του νεοκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ υποδέχτηκε στο γραφείο της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Στην συνάντηση η βουλευτής και τα μέλη της αντιπροσωπείας συζήτησαν διεξοδικά, σημαντικά θέματα που αφορούν στη διοίκηση και λειτουργία του Οργανισμού, όπως η διαχείριση των εγγειοβελτιωτικών έργων, έργων δηλαδή κομβικής σημασίας για την αγροτική παραγωγή, αλλά και για τη μείωση του κόστους άρδευσης προς όφελος των καλλιεργητών και των πολιτών.

Στη συζήτηση συμμετείχαν εκ μέρους του οργανισμού ο πρόεδρος Γιώργος Διαμαντής, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Παπαστυλιανίδης, ο γραμματέας κ. Αχιλλέας Μπάγκας, ο ταμίας κ. Ζαχαρίας Παρτάλας, το μέλος κ. Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς και ο υπηρεσιακός υπάλληλος του Οργανισμού κ. Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά συναντήθηκα με το νέο Συμβούλιο του ΤΟΕΒ ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ, στα μέλη του οποίου ευχήθηκα μια γόνιμη και δημιουργική θητεία. Η λειτουργία των ΤΟΕΒ είναι κρίσιμη γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την άρδευση της αγροτικής γης, την βέλτιστη και ορθολογική διαχείριση των εδαφοϋδατικών πόρων, τη βελτίωση των αρδεύσεων και εν τέλει την αύξηση της αξίας των καλλιεργειών.

Διαβεβαίωσα τα μέλη του ΔΣ ότι θα είμαι στο πλευρό τους, αρωγός στο τόσο σημαντικό έργο τους. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε κάθε Σύλλογο και Φορέα που εργάζεται για το κοινό καλό και το κοινωνικό όφελος. Στις προκλήσεις των καιρών απαντούμε με ενότητα».