Eκδήλωση για τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα και εισηγήτρια την δικηγόρο Λάρισας, Αριστέα Βαλαβάνη, LLM Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου, πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Λάρισας την Πέμπτη 1-12-2022 και ώρα 18.30.

Οι εξελίξεις στους προαναφερθέντες τομείς έχουν επηρεάσει και θα εξακολουθούν να επηρεάζουν στο μέλλον τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Η ψηφιακή εποχή και οι νέες τεχνολογίες έχουν φέρει αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της εμπορικής δραστηριότητας. Τα εμπορικά σήματα, και ο τρόπος κατοχύρωσής τους, το ηλεκτρονικό εμπόριο με τη χρήση πλατφόρμας πώλησης προϊόντων και τη δημιουργία e-shop, όπως και διαχείριση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις επιχειρήσεις αποτελούν κάποιους από τους τομείς με τις πιο ραγδαίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα η θεματολογία του σεμιναρίου είναι η εξής:

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ: Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR). ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.