Επιστολή προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Απόστολο Καλογιάννη, απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ζητώντας επίσημη απάντηση σχετικώς με την λειτουργία η όχι της εμποροπανήγυρης της Λάρισας, μετά την έντονη φημολογία για την διενέργειά του στο άμεσο μέλλον. 

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος στην επιστολή του αναφέρει τα εξής: 

"Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, 

Μετά και την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε ανεπανόρθωτα την πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή, ως Εμπορικός Σύλλογος και εκπροσωπώντας την αγορά της Λάρισας, θεωρήσαμε πολύ ορθή την απόφασή σας για τη μη λειτουργία της εμποροπανήγυρης για φέτος, λόγω ειδικών συνθηκών. 

Πάντα ως φορέας είμασταν αρνητικοί ως προς το θεσμό αυτό, αλλά ειδικά φέτος τασσόμαστε πολύ περισσότερο υπέρ αυτής της πάγιας θέσης, καθώς με μία νεκρή αγορά, με μηδενικό αγοραστικό ενδιαφέρον και την αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι το χειμώνα που μας έρχεται, μία πιθανή λειτουργία του παζαριού θα ήταν καταστροφική για πολλούς Λαρισαίους εμπόρους. 

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, υπάρχουν έντονες φήμες και πολιορκούμαστε καθημερινά από δεκάδες τηλεφωνήματα, ότι το παζάρι τελικά θα γίνει κανονικά στο άμεσο μέλλον και αυτό έχει αναστατώσει και ανησυχήσει πολλούς εμπόρους.

Για να σταματήσει λοιπόν όλη αυτή η παραφιλολογία γύρω από το θέμα αυτό, θα θέλαμε άμεσα την έγγραφη απάντηση και διαβεβαίωσή σας, ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, για να μπορέσουμε και εμείς μετά από σχετική δημοσιοποίηση της απάντησής σας, να καθησυχάσουμε τους επαγγελματίες που αγωνιούν".