Στο Αργυροπούλι του Δήμου Τυρνάβου, αλλά και στο ομώνυμο ναϊδριο της ΔΕΥΑΛ  , επέλεξε να βρεθεί ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής , η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας,  Ευαγγελία Λιακούλη.

Ειδικότερα, η Λαρισαία Βουλευτής έδωσε το παρών στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου, συμμετέχοντας στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, καθώς και στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας συνοδεία της δημοτικής φιλαρμονικής, ενώ παρακολούθησε και τις χορευτικές εκδηλώσεις στο προαύλιο του Ναού.

Την ίδια ημέρα, η Ευαγγελία Λιακούλη παρευρέθη και στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ).

Με αφορμή τη θρησκευτική εορτή, η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας, υπογράμμισε τα εξής:

«Εύχομαι, από καρδιάς, Χρόνια Πολλά & Ευλογημένα σε όλους.

Παρασκευή της Διακαινησίμου σήμερα, τιμούμε με κατάνυξη την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Μια εμβληματική Θεομητορική εορτή, που όλοι έχουμε συνδέσει από τα παιδικά μας χρόνια με το πέρας των αγίων ημερών του Πάσχα και τις ευωδίες της ολάνθιστης ανοιξιάτικης φύσης γύρω μας.

Η σημερινή εορτή αποτελεί μια ακόμη αφορμή για να γονατίσουμε με ταπεινότητα μπροστά στη Μητέρα μας, την Παναγιά μας, και να ενώσουμε όλοι μαζί τις προσευχές μας, ώστε το αθάνατο νερό της θείας χάριτος να ρέει στις ψυχές μας, σβήνοντας τη δίψα της άνυδρης ανηφορικής καθημερινότητας.

Είθε η Παναγία να αποτελεί αστείρευτη πηγή υγείας και ζωής για κάθε συνάνθρωπό μας, για τα παιδιά μας, για κάθε ασθενή που δίνει τη δική του μάχη ενάντια στην αρρώστια. Ειδικά φέτος, στον αιματοβαμμένο Τόπο μας, που σφραγίστηκε ανεξίτηλα από την τραγωδία των Τεμπών, βιώσαμε με τον πλέον φρικτό τρόπο πως ακόμα και για τα “ανθισμένα” νιάτα, η επίγεια ζωή μόνο αυτονόητη και δεδομένη δεν είναι.

Συγχαίρω όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Αργυροπούλι, τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας , το τοπικό συμβούλιο αλλά και τον ξεχωριστό Ιερέα του χωριού που διακονεί με αφοσίωση την τοπική ενορία - τους ευχαριστώ για τις ανεκτίμητες στιγμές που μας χάρισαν.

Παράλληλα, πάντα παραμένω αρωγός στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ για το δημόσιο χαρακτήρα του κοινωνικού αγαθού και ανθρώπινου δικαιώματος του νερού.

Και του χρόνου, να ανταμώσουμε ξανά, σε μια Ελλάδα λουσμένη στο φως της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών για όλους.»