Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και σίγουρα αναρωτιέσαι τι δώρο να κάνεις στη δική σου αγαπημένη μανούλα! Ό,τι τύπος κι αν είναι, στη LifeLikes σίγουρα θα βρεις κοσμήματα που θα της ταιριάζουν, θα της προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης και θα την κάνουν να χαμογελάσει. Δείξε της, λοιπόν, πόσο πολύ την αγαπάς με χειροποίητα δώρα που ξεχωρίζουν!

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και σίγουρα αναρωτιέσαι τι δώρο να κάνεις στη δική σου αγαπημένη μανούλα! Ό,τι τύπος κι αν είναι, στη LifeLikes σίγουρα θα βρεις κοσμήματα που θα της ταιριάζουν, θα της προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης και θα την κάνουν να χαμογελάσει. Δείξε της, λοιπόν, πόσο πολύ την αγαπάς με χειροποίητα δώρα για την μαμά που ξεχωρίζουν!

Κολιέ εμπνευσμένα από τη μητρική αγάπη

Τα κολιέ αποτελούν το τέλειο δώρο για κάθε μαμά, αφού είναι συνδεδεμένα με την έννοια της τρυφερότητας. Χαρίζοντας στη μητέρα σου ένα κολιέ, όχι μόνο θα εντυπωσιαστεί, αλλά θα το φορά πάντοτε κοντά στην καρδιά της για να θυμάται τον μοναδικό δεσμό που τη δένει με εσένα, το παιδί της.

Αν αναζητάς ένα ιδιαίτερο κομμάτι για να πεις έμπρακτα στη μαμά σου “σ’αγαπώ”, τότε το χειροποίητο κολιέ “Μαμά” είναι ιδανικο για σένα. Η ατσάλινη αλυσίδα του, το χρυσό χρώμα του και η ορειχάλκινη λεπτομέρεια πεταλούδας με την επιγραφή “mama” συνθέτουν ένα υπέροχο κόσμημα που θα κλέψει την καρδιά της.

Βραχιόλια για κάθε περίσταση

Για να δείχνει η μητέρα σου πάντα κομψή και στυλάτη, ένα μίνιμαλ βραχιόλι είναι το κόσμημα που δεν θα πρέπει να λείπει από τη συλλογή της. Διάλεξε ένα elegant αξεσουάρ από τη LifeLikes που θα αναδεικνύει την προσωπικότητά της και θα συνδυάζεται εύκολα με κάθε ενδυματολογική επιλογή της.

Πρώτη μας πρόταση συνιστά το μεταλλικό βραχιόλι “Μαμά”, ένα επιχρυσωμένο κόσμημα 24 καρατίων από ορείχαλκο που αυξομειώνεται και προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος καρπού. Ξεχωρίζει χάρη στην ανάγλυφη λέξη ΜΑΜΑ, ενώ οι διακριτικές καρδούλες που την πλαισιώνουν μετατρέπουν το βραχιόλι αυτό σε ένα τέλειο κομμάτι για μαμάδες που θέλουν να τονίσουν την πιο ρομαντική πλευρά τους.

Αν πάλι θέλεις ένα δώρο που να μπορείς να το μοιραστείς με τη μαμά σου, το σετ Charm Mermom Merdaughter είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις! Εμπνευσμένα από τον μαγικό κόσμο της θάλασσας και τις γοργόνες των παραμυθιών, τα δύο αυτά χειροποίητα βραχιόλια κλέβουν τις εντυπώσεις χάρη στο επιχρυσωμένο ορειχάλκινο κοχύλι τους και την πέρλα του γλυκού νερού.

Το σετ μπορεί να φορεθεί μαζί ή ως δύο ξεχωριστά κομμάτια τα οποία αυξομειώνονται εύκολα χάρη στο κορδόνι τους. Έτσι, μπορείς να έχεις ένα εσύ και ένα η μαμά σου, για να σκέφτεστε πάντοτε η μία την άλλη!

Όποιο κόσμημα της LifeLikes κι αν χαρίσετε στη μητέρα σας, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει το αγαπημένο της και δεν θα το αποχωρίζεται ποτέ! Οι χειροποίητες δημιουργίες μας μαγνητίζουν τα βλέμματα με την υψηλή αισθητική τους, την άριστη ποιότητά τους και τις πρωτότυπες λεπτομέρειές τους. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα κάνετε εύκολα δικά σας στις πιο ασυναγώνιστες τιμές!

Ανακάλυψε ακόμη περισσότερα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας από τη LifeLikes και βρες πρωτότυπα είδη και αξεσουάρ για το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο!