Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκαταστάσεις οδικών υποδομών σε προϋφιστάμενο ασφαλτοστρωμένο περιφερειακό δρόμο στη Γλαύκη, ο οποίος είχε υποστεί ζημιές λόγω της κίνησης σε αυτόν κυρίως αγροτικών
μηχανημάτων και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες σε μη ασφαλτοστρωμένα τμήματα οδών στο Μελισσοχώρι.

Η κατασκευή του έργου που ολοκληρώθηκε πραγματοποιήθηκε από τον ανάδοχο σύμφωνα με τα καλύτερα, από επιστημονικής και τεχνικής άποψης, πρότυπα και υλικά. Ο ανάδοχος εφάρμοσε τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της μελέτης που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν, χωρίς κατ’ ανάγκη να περιορίζονται σε αυτά, χωματουργικές εργασίες και ασφαλτικά.

Η απαιτούμενη δαπάνη των εργασιών και για τα δύο έργα ανέρχεται σε 241.935,41 € και η δαπάνη για ΦΠΑ σε 58.064,50 €, ήτοι η συνολικά απαιτούμενη πίστωση είναι 299.999,91 €. Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αντιπροσωπεία από το Δήμο Κιλελέρ στην οποία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Τ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης και Αλ. Χονδρονάσιος, ο πρόεδρος της ΤΚ Γλαύκης Ι. Φροξυλιάς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κιλελέρ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.