Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και ο Μάιος ήρθε με πολλά δώρα. Εάν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια που έχετε έναν μήνα σούπερ τυχερό!

Ο λόγος για τους Κριούς, τους Ταύρους και τους Ιχθύες. Ενας μήνας γεμάτος χαρά, γοητεία, απολαύσεις και λάμψη!

Τα τρία πιο τυχερά ζώδια του Μάϊου

Κριός

Ο μήνας ξεκινά με τον ήλιο στο ζώδιό σας, να σας βυθίζει πλήρως στο δικό σας ονειρικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ηλιακής σας επιστροφής, επανασυνδέεστε με την πνευματικότητά σας, τη δημιουργικότητά και την αίσθηση του εαυτού σας. Μαθαίνετε επίσης πώς να διαχειρίζεστε τις αδυναμίες σας. Το βέβαιο είναι πως τις επόμενες εβδομάδες θα επικεντρωθείτε στην εξέλιξη του εαυτού σας, γιατί δεν είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πέρυσι.

Ταύρος

Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο ήλιος θα βρίσκεται στον ήσυχο και ενδοσκοπικό 12ο οίκο σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει ό,τι θέλετε να νιώσετε πριν τα αφήσετε όλα πίσω. «Αγκαλιάστε» την αγάπη και τη διαύγεια που αναζητούσατε, γιατί όλα αυτά σας οδηγούν σε μια προσωπική πρόοδο.

Ιχθείς

Η εποχή των Ιχθύων μπορεί να έχει περάσει προ πολλού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πάρτι τελείωσε. Στην πραγματικότητα, αυτόν τον μήνα, μπορεί να είστε σε ακόμα καλύτερη φάση από ό,τι πριν. Καθώς ο Δίας και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στους Ιχθύς, είναι ξεκάθαρο ότι σας αγαπούν και προφανές ότι είστε ευλογημένοι. Αυτόν τον μήνα, νιώθετε ενθουσιασμένοι που είστε αυτό που είστε και το εκπέμπετε έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όσο περισσότερο μαθαίνετε πώς να εκφράζεστε, τόσο περισσότερο οι άλλοι θα καταλαβαίνουν πώς να σας δώσουν αυτά που θέλετε.

iefimerida.gr