Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις και οι εργασίες, με στόχο να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του Σεπτεμβρίου, στις τοπικές κοινότητες της ΔΕ Κραννώνα του δήμου Κιλελέρ.

Τα διαθέσιμα μηχανήματα έργου Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου επιχειρούν σε όλα τα χωριά.

Ειδικότερα, στους Αγίους Αναργύρους, στον Άγιο Γεώργιο και στο Ψυχικό γκρέιντερ προβαίνουν σε διάνοιξη και σε επίστρωση των αγροτικών δρόμων έτσι ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση των αγροτών στα κτήματά τους, ιδιαίτερα σε εκείνα όπου υπάρχουν αγροτικά προϊόντα προς συλλογή.

Εκσκαφείς αποκαθιστούν την κοίτη και καθαρίζουν από φερτά υλικά το ρέμα που διέρχεται πλησίον από των τοπικών κοινοτήτων του Δοξαρά και του Αγίου Γεωργίου. Στην ίδια περιοχή επίσης γίνονται εργασίες έτσι ώστε να αποκατασταθεί γέφυρα που υπέστη ζημιές και η οποία βρίσκεται στο συνδετήριο δρόμο το δύο χωριών.

Παρόμοιες εργασίες καθαρισμός ρεμάτων γίνονται και στα Βούναινα και στον Κάμπο. Να σημειωθεί ότι μετά το ακραίο καιρικό φαινόμενο των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου εργασίες αποκατάστασης έγιναν στο σύνολο των κοινοτήτων της ΔΕ Κραννώνα.

Τις εργασίες των μηχανημάτων και την πρόοδο των έργων σε αυτήν την περιοχή επιβλέπουν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κραννώνα Κ. Τσιαγκλάνης καθώς και οι πρόεδροι των κοινοτήτων Γ. Τσικρίκας, Γ. Νανούλη, Μ. Χατζηλιάδης, Λ. Παλαιοκώστας, Δ. Παπαστεργίου, Δ. Γκουτζιούλας, Κ. Μπάγκας, Ν. Γκαμπλιάς καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι των κοινοτήτων.