Ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της SL2 και με γνώμονα τα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γκουτσίδης, κατέληξε μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης στους 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή που αναχώρησε το μεσημέρι για την Αθήνα.

Μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό στο Αλκαζάρ, είναι η επιστροφή από τραυματισμό του Μαξιμένκο αντί του Πεντρόσο, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει ποινή συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών (1 αγωνιστική).

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι αντίστοιχα ο Νίνο δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια και ο Γκοτζαμανίδης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.

Συγκεκριμένα λοιπόν, την 20άδα της ΑΕΛ για την αυριανή αναμέτρηση (08/05, 15:15 - ΕΡΤ3) με τον Παναθηναϊκό Β’, αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κοσσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κόλα, Μαξιμένκο, Πλέγας, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Νίνο, Μαυριάς, Τσιριγώτης και Ογκμπόε.