Τις εορταστικές ημέρες πραγματοποιήθηκε για τους σιτιζομένους του Κοινωνικού Συσσιτίου ένα κεφάτο μεσημεριανό γεύμα με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος που απαρτίζεται από μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων .

Οι παρευρισκόμενοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός γεύματος μετά μουσικής και συμμετείχαν ενεργά τραγουδώντας και χορεύοντας δημιουργώντας μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η προσφορά του αρτοποιείου «Μ.ΜΑΝΤΑ», των ζαχαροπλαστείων «ΦΟΝΤΑΝ» και «ΜΕΛΙΣΣΑ», του κρεοπωλείου «ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟΣ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» και των εμπόρων της «Κεντρικής Λαχαναγοράς Λάρισας«, που προσέφεραν νόστιμα εδέσματα τα οποία συνέθεσαν ένα πλούσιο μπουφέ προς μεγάλη ικανοποίηση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Τέλος αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή των πολιτών που στήριξαν την προσπάθεια και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr), με το Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7 αλλά και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’ Οικονόμου 8Α.