Το παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα το απόγευμα (ώρα 15:00 ΟΤΕ TV) η ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα έχει στο πλευρό της εκατοντάδες Λαρισαίους φιλάθλους στην ύστατη προσπάθεια για την άνοδο.

Αν κερδίσει η ΑΕΛ παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ της ανόδου ενώ σε περίπτωση αποτυχίας (και η ισοπαλία τέτοια θεωρείται) θα πάνε όλοι για πρόωρες διακοπές. Μετά από μια βδομάδα δηλώσεων από παράγοντες των δυο ομάδων που ανέδειξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ματς της χρονιάς ήρθε η ώρα τον λόγο να πάρουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η ΑΕΛ θέλει τη νίκη αλλά και ο Ηρακλής το ίδιο καθώς θα κερδίσει δύο βαθμούς παραπάνω στα πλέι-οφ. Αγωνιστικά ο Ηρακλής δείχνει καλύτερος ως ομάδα αλλά η ΑΕΛ έχει καλύτερους παίκτες και υψηλότερο προϋπολογισμό (πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ). Σήμερα λοιπόν καλούνται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να αποδείξουν την αξία τους αλλά και να παίξουν για τα συμβόλαιά τους τη νέα χρονιά δείχνοντας ότι πραγματικά άξιζαν τα λεφτά για το οποία υπέγραψαν τη φετινή περίοδο. Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος για το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σαρακατσάνο και θα εμπιστευτεί τους παίκτες που οδήγησαν την ΑΕΛ στη νίκη επί της Ζακύνθου με 2-0. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αποστολίδης στην άμυνα οι: Καρανίκας, Μελισσάς, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, στη μεσαία γραμμή οι: Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Σερτζίνιο, Πινδώνης και στην επίθεση οι: Πίντο, Μπόγιοβιτς. Η Αποστολή περιλαμβάνει τους: Αποστολίδη, Μπαλασάκη, Καρανίκα, Δεληζήση, Σταθάκη, Κοντοδήμο, Κουρτεσιώτη, Μελισσά, Πινδώνη, Μπανούση, Νεμπεγλέρα, Φλεριβάλ, Ελιομάρ, Ενγκεσάν, Σερτζίνιο, Γιάντση, Μπόγιοβιτς, Πίντο και Παμλίδη. 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 

Ο Ηρακλής θέλει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ για να μπει στα πλέι οφ με εννιά βαθμούς. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους «βυσσινί». Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Στάμου, ενώ ο Νίκος Πουρτουλίδης θα είναι στην αποστολή χω- ρίς ωστόσο να είναι σίγουρη η συμμετοχή του. Στην αποστολή θα είναι και ο Νίκος Ζιαμπάρης καθώς ξεπέρασε γρήγορα τις ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό, ενώ επιστρέφουν ο Λευτέρης Ιντζόγλου με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα που εξέτισαν αμφότεροι τις τιμωρίες τους, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Αναλυτικά οι είκοσι «εκλεκτοί» του Νίκου Παπαδόπουλου: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βα- λεριάνος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ρουγκάλας, Καρασαλίδης, Ιν- τζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς, Περόνε, Λουκίνας, Κυ- ριακίδης, Κάσσος, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης και Τσιλιγκίρης. 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 

Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αθηνών, θα διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή. Βοηθοί του θα είναι ο Μιχαήλ Δόσης επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Δημήτριος Τζαφόλιας από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Φώτιος Φωτιάδης από την ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Κουλιάς από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.