Στο Καρπενήσι φαίνεται πως κατέληξαν οι ιθύνοντες της ΑΕΛ ως το μέρος που η ομάδα θα κάνει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν στη Football League.

Στη Συνέντευξη Τύπου προ ημερών ο Ντόστανιτς αποκάλυψε πως υπήρχαν συζητήσεις για δύο μέρη ως αναφορά την προετοιμασία της ΑΕΛ με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση και τους υπολοίπους της ΠΑΕ να αποφασίζουν τελικά πως το ιδανικό μέρος είναι το Καρπενήσι.

Το Καρπενήσι, λόγω της τοποθεσίας και του υψομέτρου, θεωρείται ιδανικό μέρος για τις προετοιμασίες των ομάδων. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ φέτος αλλά και αρκετές σπουδαίες ομάδες μπάσκετ επιλέγουν το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πολλοί είναι οι γυμναστές που το θεωρούν κατάλληλο για τους αθλητές σε περίοδο προετοιμασίας με σκοπό την γρήγορη αύξηση των επιδόσεων (κυρίως της αντοχής).

Οι παίκτες της ΑΕΛ αναμένεται να διαμείνουν στο ξενοδοχείο “Lecadin” και εκεί θα παραμείνουν για περίπου 10 μέρες στις αρχές Αυγούστου μέχρι να ολοκληρωθεί το στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως όσες φορές η ΑΕΛ έχει κάνει την προετοιμασία της στην περιοχή της Ευρυτανίας έχει καταφέρει να διαγράψει μια καλή πορεία στη συνέχεια της σεζόν.

Πηγή: larissasportnews.gr