H ενίσχυση της ομάδας της ΑΕΛ συνεχίζεται με παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και να στηρίξουν την προσπάθεια κάθε αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού γκαρντ Χρήστου Λαλάκη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ανδρική και εφηβική ομάδα του Φοίβου Γιάννουλης.

Ο Χρήστος, που αγωνίζεται στη θέση «2» κατά κύριο λόγο, έχει γεννηθεί το 1998 και έχει ύψος 1,97 μ. Αν και η χρονιά που έρχεται στο προσκήνιο αναμένεται να είναι για τον ίδιο αρκετά απαιτητική, καθώς θα κληθεί να συνδυάσει το μπάσκετ με την προετοιμασία για τη συμμετοχή του στις πανελλήνιες εξετάσεις, δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της προσπάθειας που θα καταβάλει.

«Πιστεύω ότι μπορώ να συνδυάσω τη σκληρή δουλειά στην ομάδα με τις υποχρεώσεις μου στο σχολείο. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και είμαι πολύ χαρούμενος που μία ομάδα όπως η ΑΕΛ που δίνει την ευκαιρία να δοκιμαστώ σε υψηλό επίπεδο. Η παρουσία στην ΑΕΛ είναι όνειρο για κάθε αθλητή και θέλω να παλέψω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρω βέβαια ότι θα πρέπει να δουλέψω σκληρά προκειμένου να φτάσω στο επίπεδο που πρέπει φορώντας τη βυσσινί φανέλα» αναφέρει ο νεαρός καλαθοσφαιριστής.

Ο Χρήστος Λαλάκης θα αγωνίζεται παράλληλα και στην εφηβική ομάδα της ΑΕΛ, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει ένα δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα χρονιά, αφού σ' αυτήν αγωνίζεται η πλειοψηφία των πλέον ταλαντούχων νεαρών καλαθοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής, με τη σκληρή δουλειά να συνεχίζεται ώστε η ομάδα στο άμεσο μέλλον να απαρτίζεται από αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.