Διαμορφώνει την πλατεία στο Πουρνάρι ο Δήμος Τεμπών. Το αίτημα του τοπικού Συμβουλίου Πουρναρίου, έγινε δεκτό και υλοποιείται, καθώς το έργο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για την τρέχουσα χρονιά.

Η πλατεία του χωριού αναδιαμορφώνεται ως προς το πράσινο και τον ελεύθερο χώρο, προκειμένου να είναι περισσότερο λειτουργική για όλους.

Οι εργασίες που προβλέπονται είναι, χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης παρτεριών/βραχόκηπου, φύτευση φυτικού υλικού (δέντρων , θάμνων, φυτών), προμήθεια και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα, εργασίες διαμόρφωσης όψεων λιθοδομών, ηλεκτρολογικές και αρδευτικές εργασίες, εργασίες αντικατάστασης κυβόλιθων ή τσιμεντοπλακών, καθιστικά – παγκάκια εξ ολοκλήρου ξύλινα και εργασίες διαχωρισμού παρτεριών με τούβλα κηποτεχνίας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 24.800,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και τα χρήματα προέρχονται από πόρους του Δήμου Τεμπών.

«Το Πουρνάρι αποκτά σήμερα έναν ανανεωμένο και σύγχρονο χώρο. Το αποτέλεσμα της όλης επέμβασης είναι μία όμορφη και «ζωντανή» πλατεία, με «φιλόξενα» νέα παγκάκια για τους επισκέπτες, και με νέα φυτά και θάμνους διαφόρων μεγεθών.

Η πλατεία Πουρναρίου θα αποτελεί πλέον νέο σημείο αναφοράς στην καθημερινότητα των κατοίκων του Χωριού.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, για την πολύτιμη βοήθεια εκτέλεσης ενός ακόμη έργου το οποίο θα παραδώσουμε για χρήση στους κατοίκους του Πουρναρίου, αλλά και τους επισκέπτες» ανέφερε ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης, μετά την επίσκεψή του στο χώρο της πλατείας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Κρικώνη και την Μηχανολόγο Μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Γεωργία Χαδουλού.