Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Ιτέα του Δήμου Τεμπών. Τον Πανηγυρικό Εσπερινό μετ΄αρτοκλασίας τέλεσε ο π. Βασίλειος.

Στο κήρυγμά του ο π. Βασίλειος αναφέρθηκε στους άθλους και τα κατορθώματα του ιαματικού Αγίου.

Στη θρησκευτική εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τον Αντιδήμαρχο κ. Ζήση Γκανάτσιο, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καραναστάση, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας κ. Γιώργο Βλαχοστέργιο και τον πρόεδρο Κοινότητας Παραποτάμου κ. Γιώργο Γκουγκουλιά.

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα, ο Δήμαρχος Τεμπών παρευρέθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσας στη Ραψάνη. Η Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας τελέστηκε λειτουργούντος του Γέροντος Θεοφάνη, Πνευματικού της Ιεράς Μονής, συλλειτουργούντων των π. Βασιλείου της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου, π. Σέργιου ενορίας της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και π. Εφραίμ της Ιεράς Μονής Διονυσίου εν Ολύμπω.

Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π κ. Γιώργος Νικολάου, οι υποψήφιοι στο Δήμο Τεμπών κ. Μιχάλης Ρούπας, κα. Αλεξάνδρα Βελετάνη και κα. Ζωή Σαραντοπούλου, όπως και η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος κα. Ευαγγελία Λανάρα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχήθηκε στους εορτάζοντες χρόνια πολλά και σε όλους τους πιστούς και προσκυνητές να έχουν υγεία τόσο προσωπική όσο και οικογενειακή. Ακόμη, ευχαρίστησε θερμά τη Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Μαρία και τη μοναχή Μακρίνα. Να τις έχει ο Θεός καλά, ώστε να συνεχίζουν να φροντίζουν με αγάπη και επιμέλεια την Ιερά Μονή.