Ο Απόλλων Πόντου νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισας με 1-0, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League 2.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές από τα πρώτα λεπτά και έκαναν ευκαιρίες. Ο Ηρακλής Λάρισας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκανε φάσεις με τα σουτ του Χρηστίδη και του Λεσάι, αλλά ο Πίτκας ήταν κομβικός και αποσόβησε τον κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους. Ο Απόλλων Πόντου ανέβασε ρυθμό και έκανε το 1-0 στο 17' λεπτό με το γκολ του Μπελεβώνη, μετά από γύρισμα του Άντο μέσα στην περιοχή. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 1-0.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν δυναμικά στο β' ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το προβάδισμα τους. Στο 55' λεπτό, ο Τσιμίκας για τον Ηρακλή Λάρισας, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Απόλλων Πόντου κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα και πήρε το διπλό, κάνοντας απόσβεση της ήττας από την πρώτη αγωνιστική.

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Καψάλης, Γκουγκούδης, Μπάμης (46′ Αλτάνης), Χρηστίδης, Μπάτροβιτς, Συρεγγέλας, Τσιμίκας, Λεσάι.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλουμάντσοκο, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Καλογέρης, Αραβίδης, Αμαραντίδης, Άντο, Μπελεβώνης, Ελλέ.

liganews.gr