Σε νέο ολιγόωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Κόμβου του Πλατύκαμπου Λάρισας, προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φλεβάρη οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου στον Πλατύκαμπο.

Διατράνωσαν για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων για την επιβίωσή τους.

Ο Γιάννης Κουκούτσης, εκ μέρους του Μπλόκου του Πλατύκαμπου σημείωσε ότι ο σημερινός νέος συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής Οδού είναι στο πλαίσιο κλιμάκωσης του αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων.

Αναφέρθηκε στην επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, την ερχόμενη Δευτέρα, επισημαίνοντας ότι έχουμε καταθέσει το υπόμνημα με τα αιτήματά μας και με βάση αυτό θα επιδιώξουμε λύσεις στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, ζητάμε η συνάντηση που θα έχουμε την Δευτέρα να έχει αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα δικαίωσης και ικανοποίησης αιτημάτων για να μπορέσουμε και εμείς να συνεχίσουμε να παράγουμε, να μπορούμε να καλλιεργούμε και να μην φύγουμε από τα χωριά μας και τις καλλιέργειές μας.

Κάλεσε σε ενίσχυση των μπλόκων και με νέα τρακτέρ ώστε πηγαίνοντας προς την συνάντηση της Δευτέρας να φαίνεται ότι η θέληση των αγροτών για λύσεις είναι δεδομένη, ότι η στάση μας θα είναι ανυποχώρητη και ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.

902.gr