Είδη ιματισμού, ανδρικά ρούχα και παπούτσια για τις ανάγκες άπορων τροφίμων του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας, προσφέρθηκαν χθες από το Δήμο Λαρισαίων.
Η παράδοση του ρουχισμού έγινε από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Σουρλαντζή στο διευθυντή του Kαταστήματος Kράτησης κ. Παπαδόπουλο και την προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Λουκίδου.
Τα παραπάνω είδη αποτελούν μέρος της πρώτης δόσης του ανταποδοτικού οφέλους, το οποίο η εταιρεία ανακύκλωσης Tex Cycle αποδίδει στο Δήμο Λαρισαίων βάσει της μεταξύ τους σύμβασης για το πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων που υλοποιείται στην πόλη της Λάρισας από τον Απρίλιο του 2018.
Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα ανακύκλωσης ειδών ιματισμού στην πόλη της Λάρισας έχει θεαματικά αποτελέσματα και το ανταποδοτικό όφελος συνίσταται σε καθαρά ρούχα που αποδίδονται σε δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου.
«Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των δημοτών στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, προκύπτουν μεγάλες ποσότητες ρούχων, τέτοιες που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μέρος αυτών στο κατάστημα κράτησης Λάρισας αλλά και σε όμορους Δήμους που διαθέτουν δομές όπως Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λπ., εφόσον το επιθυμούν και μας το ζητήσουν», δήλωσε ο κ. Σουρλαντζής.