Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών ΠΡΑΞΙ για τη Λάρισα» με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για το ζήτημα της μη διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπάσκετ εργαζομένων, υπό την αιγίδα  του Δήμου Λαρισαίων.

Στην ερώτηση,  που συνυπογράφουν ο επικεφαλής της Παράταξης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Όπως καλά γνωρίζετε εδώ και πολλά χρόνια, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, διεξάγεται κάθε χρόνο το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων της Λάρισας.

Φέτος για πρώτη χρονιά δεν διεξάγεται το ανωτέρω πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα δεκάδες εργαζόμενοι της Λάρισας να μην έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, κάτι που έκαναν όλα τα προηγούμενα πολλά χρόνια.

Επιπροσθέτως γνωρίζετε πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα εκτός από την παραπάνω δυνατότητα αποτελούσε ένα κοινωνικό δικαίωμα και συνάμα πολιτιστικό γεγονός για τους εργαζόμενους δημότες της πόλης μας.

Με την παρούσα ερώτησή μας  ζητούμε να  μας ενημερώσετε για ποιο λόγο δεν διεξάγεται το πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων, την ώρα που όλα  τα άλλα πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά.»