"Διαθέτουν ψυχή, δύναμη, και διάθεση για προσφορά. Πραγματικοί στρατιώτες, ακούραστοι μαχητές, αφανείς ήρωες της κοινωνίας, με μία και μόνο αποστολή. Να υπηρετήσουν την Πατρίδα, να συνδράμουν σε κάθε δύσκολη στιγμή, με σεβασμό και πίστη".
Είναι τα λόγια από καρδιάς του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη, προς τα άξια στελέχη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας, στην ετήσια εκδήλωση τους που έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών, όπου έδωσε με τιμή το παρών.
Έσφιξε το χέρι του στον Πρόεδρο Ευριπίδη Νικολακούλη και στον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μπουρνόβαλη, ευχαριστώντας τους για την ασταμάτητη προσφορά τους στο συνάνθρωπο , ως σώμα δυνατό και ενωμένο, που λειτουργεί ανιδιοτελώς και επιτελεί κοινωνικό έργο, πανάξιο και παραδειγματικό.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας στέκει ψηλά, αφού είναι οργανωμένη, πειθαρχημένη, και εκπαιδευμένη να δίνει έμπρακτο παρών στις επιταγές της Πατρίδας, επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, που έδωσε θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του, σημειώνοντας τη στήριξή του στην πολύτιμη δράση τους.