Έργα βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας σε Τερψιθέα και χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας, θα πραγματοποιηθούν μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Εργοασφαλτική Γ. Στεργιούλας ΑΤΕΕ».

Το έργο χρηματοδοτείται από τον πρόγραμμα «Φιλόδημος 1» και ειδικότερα τον άξονα του προγράμματος «Δράσεις για τη βελτίωση αγροτικής οδοποιίας». 

Το ποσό της σύμβασης του έργου  ανέρχεται στις 665.000 ευρώ περίπου. Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση  αγροτικών δρόμων στο οδικό μη αστικό δίκτυο στις Δημοτικές Κοινότητες Τερψιθέας και Κοιλάδας. Σκοπός του έργου είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των οικισμών και η προσβασιμότητα κατοίκων στο αγροτικό δίκτυο. Μεταξύ των έργων που θα υλοποιηθούν περιλαμβάνεται και η ασφαλτόστρωση του δρόμου Κοιλάδα – Αργυρόμυλοι.

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργών κ. Γ. Σούλτης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θ. Πατσιούρας και η υπάλληλος της υπηρεσίας κ. Ελ. Ντέλιου.