Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκαν την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 τα εγκαίνια του νέου Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «ΑΡΙΣΤΟΝ». Το φροντιστήριο βρίσκεται στην Κούμα 12 και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση τεσσάρων εξαίρετων επιστημονικών συνεργατών -ενεργά μέλη εδώ και χρόνια του εκπαιδευτικού δυναμικού των φροντιστηρίων- και συγκεκριμένα των Καραλή Βασίλη (μαθηματικός), Πέτρο Κάσσα (φιλόλογος), Λέων Κοέν (μαθηματικός) και Ρίνο Κοέν (φυσικός).

Πρόκειται για ένα Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, το οποίο μέσα από ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον και την παροχή ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, στοχεύει στην πλήρη κατάρτιση των μαθητών και στην επιτυχημένη εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το σύγχρονο κτήριο που στεγάζεται το φροντιστήριο και τις αίθουσες διδασκαλίας, να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό και να ενημερωθούν για τις παροχές που αυτό προσφέρει στους μαθητές του.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου: «Ανταποκρινόμενο στις εκπαιδευτικές ανάγκες των σύγχρονων μαθητών, το «ΑΡΙΣΤΟΝ» παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, προσφέρει εξατομικευμένο επαγγελματικό προσανατολισμό στους μαθητές της Γ Λυκείου προτείνοντάς τους συγκεκριμένες επαγγελματικές ειδικότητες και σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους ενώ, τα δίδακτρα είναι προσαρμοσμένα στις δυσκολίες της εποχής. Το «ΑΡΙΣΤΟΝ» δεν είναι απλώς ένα ακόμα φροντιστήριο, αλλά ένα εργαστήρι αριστείας!»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για καλή αρχή και μία όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Φροντιστήριο ΑΡΙΣΤΟΝ

Κούμα 12, 1ος όροφος

Τηλ: 2411170100

www.ariston-fro.gr