Σε ανακοίνωση της "Λαρισαίων Κοινόν" για τις πανελλήνιες εξετάσεις αναφέρονται τα εξής:

“Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία σημαντική, καθώς ανοίγουν νέους δρόμους στο ακαδημαϊκό αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι εξετάσεις που ξεκινούν αύριο είναι μεν μία δυσκολία που καλούνται οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Λυκείου να αντιμετωπίσουν, αλλά δεν αποτελούν το τέλος της διαδρομής, είναι μόνο η αρχή, ένας σημαντικός σταθμός αλλά όχι ο μοναδικός.

Το μήνυμά μας προς τους μαθητές υποψήφιους είναι -πέρα από την «καλή επιτυχία» που τους ευχόμαστε ολόψυχα, να μην πάψουν στιγμή να ονειρεύονται και να πασχίζουν για τον παρόν και το μέλλον τους. Στα δικά μας μάτια όλα τα παιδιά μας είναι ήδη νικητές αφού επέδειξαν σοβαρότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία στη δοκιμασία αυτή.

Θα είμαστε όλοι στο πλευρό τους για να στηρίξουμε την προσπάθειά τους και να τα καμαρώσουμε για όποιο αποτέλεσμα φέρουν. Ευχόμαστε να είναι το επιθυμητό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Επίσης, ευχόμαστε στους γονείς καλή δύναμη ώστε να στηρίξουν τα παιδιά τους στη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους. Στους εκπαιδευτικούς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μας για το έργο που επιτελούν”.