Στη στενή συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, για την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου της πόλης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, στη συνάντηση που είχε με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, κ. Σταυρούλα Σδρόλια.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την Τελετή Υποδοχής και Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Αρχαίο Θέατρο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024.

Ο κ. Μαμάκος παρέδωσε στην κ. Σδρόλια τιμητική αναμνηστική πλακέτα, για την πολύτιμη συμβολή της Εφορείας Αρχαιοτήτων στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Είναι δέσμευση του Δήμου η ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η ανάδειξη της Λάρισας σε πόλη του Θεάτρου. Η συνεργασία μας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας είναι πολύ στενή, με κοινό στόχο την απόδοση στο κοινό του εμβληματικού μας μνημείου, του Α’ Αρχαίου Θεάτρου», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναδιαμόρφωση της κεντρικής εισόδου στο Α’ Αρχαίο Θέατρο.