Ο Αλέξης Κούγιας σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Ματθαίος Μαρουκάκης και υπέγραψε το διαζύγιο με τον ποδοσφαιριστή ανακοινώνοντας ότι η ομάδα δεν το υπολογίζει πια.

Ο επιθετικός των «βυσσινί» δεν ήταν στην αποστολή που ταξίδεψε στη Λιβαδειά, παρόλο που δεν ήταν τραυματίας, ενώ δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα επίσημο παιχνίδι μέχρι στιγμής φέτος, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης προτιμά τον πιο έμπειρο Θωμά Ναζλίδη και τον Ντοντό. Ο Μαρουκάκης δεν είναι ικανοποιημένος που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα και αναζητά τρόπο να φύγει από τη Λάρισα.

Δεν είναι κάτι που κρύβει μάλιστα, καθώς την Κυριακή σε ανάρτησή του με φίλο του στο Facebook έγραψε "Οι μάγκες φεύγουν όπως ήρθαν: Με ψηλά το κεφάλι".

Στην ανάρτηση σχολίασε ο συμπαίκτης του στην ΑΕΛ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, που το καλοκαίρι ήταν ο ίδιος "υπ' ατμόν", αλλά εν τέλει έμεινε στην ομάδα. "Ήρεμα καουμπόι. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει", αναφέρει ο "Κούτσια".

Η απάντηση Κούγια

Για τη δήλωση αυτή ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε στη Ελευθερία της Δευτέρας:

 «Ενημερώθηκα για το τι έκανε ο Μαρουκάκης στις τελευταίες προπονήσεις όταν πήγε να χτυπήσει και να τραυματίσει τον Καπό και τον Κόντορ αλλά και για την άσχημη συμπεριφορά του με συνεχείς διαμαρτυρίες. Μου θυμίζει τον περσινό Ναγιάρ ενώ εκνευρίστηκα μαζί του ακόμα περισσότερο όταν όπως με ενημέρωσε ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό έχοντας δίπλα ιδιοκτήτη μπαρ ότι φεύγει από την ομάδα. Ο ίδιος αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Η διοίκηση ήθελε από το καλοκαίρι να λύσει τη συνεργασία μαζί του αλλά μετά την επιμονή του κ.Αναστασιάδη ο παίκτης έμεινε όπως και μερικοί άλλοι που παρότι αμείβονται πλουσιοπάροχα και παρά την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο προπονητής κρατώντας τους δεν φρόντισαν να τον δικαιώσουν. Ο Αναστασιάδης έδωσε πολλές ευκαιρίες και μερικοί απογοητεύουν»