Έχοντας ολοκληρωθεί μια σεζόν έντονων διεργασιών και ποικίλων συμβάντων, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας, που ιδρύθηκε φέτος τον Απρίλιο εκπροσωπώντας τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που επιχειρούν στην περιοχή, πραγματοποίησε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην Αγιά, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, για να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του.
Πιστός στη δέσμευσή του για συνεχή εργασία και προετοιμασία κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες ώστε η νέα καλοκαιρινή περίοδος να βρει τις επιχειρήσεις σε ευνοϊκότερο περιβάλλον αποφάσισε να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, στο χώρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά.
Στη Γ.Σ. θα παρουσιαστούν οι μέχρι τώρα δράσεις του Συλλόγου και ο αναλυτικός στόχος για τη σεζόν του 2018, ο οποίος θα ξεκινήσει με δύο μεγάλους τομείς:
- Τον ενεργό ρόλο στα τακτικά μηνιαία δημοτικά συμβούλια των δύο Δήμων, καταθέτοντας τόσο, τις προτάσεις του όσο και υποστηρίζοντας τες με την παρουσία των αντιπροσώπων του, με αφορμή και την απώλεια των Γαλάζιων σημαιών από δύο περιοχές των παραλίων, Αγιόκαμπος/Χρυσή Ακτή- Δήμος Αγιάς και Νέα Μεσάγγαλα 3 - Δήμος Τεμπών. Είναι κυρίαρχη πεποίθηση του συλλόγου ότι το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών των ιδιωτικών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβάλλεται να πλαισιώνονται από αντίστοιχου επιπέδου υποδομές και δημόσιες παροχές.
- Τον νέο κύκλο επαφών με τους δημόσιους λειτουργούς, οι οποίες θα βασιστούν στην εκτεταμένη συζήτηση που είχε το προεδρείο με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά κατά την επίσκεψη τους στην Αθήνα, στις αρχές Αυγούστου.
Καλούνται όλα τα μέλη αλλά και όσοι θα ήθελαν να ενημερωθούν και να εγγραφούν στον σύλλογο, να παρευρεθούν την Τρίτη 3/10/2017. Κλείνοντας ο ΣΚΠΛ ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις επιχειρήσεις των παραλίων της Π.Ε. Λάρισας φέτος το καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου.