Ανυπόμονοι να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το κύπελλο Ελλάδος, όπου την Παρασκευή η κληρωτίδα έφερε την ΑΕΚ, την Ξάνθη και τον Πανελευσινιακό αντιπάλους των «βυσσινί», είναι όλοι στις τάξεις της ΑΕΛ.

Η σταθερά καλή απόδοση της ομάδας – που χτίστηκε από το μηδέν – στην προετοιμασία και τους 11 φιλικούς αγώνες κάνει τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και τη διοίκηση, αλλά πρωτίστως τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας να αισιοδοξούν για μία καλή πορεία στη φετινή σεζόν. Ως στόχος από τους ανθρώπους της ΑΕΛ έχει οριστεί η πρωτιά στο πρωτάθλημα και η επιστροφή στη Super League, δεδομένου πως οι «βυσσινί» έχουν ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στην κατηγορία.

Ώθηση, όμως, αντλούν πάντες και από την μεγάλη επιστροφή στο AEL FC ARENA, καθώς η στήριξη των φιλάθλων της ΑΕΛ στο σχεδόν γεμάτο γήπεδο κάθε αγωνιστική συνιστά τον «δωδέκατο παίκτη» για την ομάδα.

Πρεμιέρα στις 6 το απόγευμα το Σάββατο με τη Λαμία στο AEL FC ARENA, λοιπόν, αγώνας που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το ΟΤΕ Sport 8 HD.