Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τη Λάρισα, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Ξενογιαννακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι οι επιλογές της, γονατίζουν την κοινωνία.

“Η κυβέρνηση εδώ και 10 μήνες όταν καταθέσαμε τις πρώτες ερωτήσεις στη Βουλή δεν έλαβε κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, ενώ το μόνο που έκανε είναι να κατηγορεί εμας για λαϊκισμό”, σημείωσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, δηλώνοντας ότι “όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τον τόπο”.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιδοτεί την αισχροκέρδεια, χωρίς να βάζει πλαφόν στην λιανική τιμή του ρεύματος και να αποσυνδέει την τιμή του από την τιμή του φυσικού αερίου.

“Η τροπολογία για την ρήτρα αναπροσαρμογής, θα φανεί στους λογαριασμούς των καταναλωτών μέσα στο Φθινόπωρο. Πρόκειται για ένα προεκλογικό τέχνασμα εντυπώσεων. Η ρήτρα αναπροσαρμογής δεν παγώνει, αλλά ενσωματώνεται στην διακύμανση της τιμής του ρεύματος”, ξεκαθάρισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι “η κυβέρνηση κάνει επιλογές που ενισχύουν τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος των πολλών”.

Οσον αφορά το θέμα των εκλογών, είπε ότι ο δρόμος για τις εκλογές έχει ανοίξει και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα για τον σχηματισμό μια προοδευτικής κυβέρνησης μετά τις εκλογές στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου μίλησε σήμερα το βράδυ σε εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και της νεολαίας του κόμματος στον Πηνειό ποταμό για την υποδοχή των νέων μελών του κόμματος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες για τον πρόεδρο του κόμματος προεξοφλεί τη νίκη στις εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

ertnews.gr