Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στο “AEL FC ARENA” η ΑΕΛ επικρατώντας σε φιλική αναμέτρηση με 3-0 του ΑΟ Τρικάλων (31/8). Καλή εμφάνιση από τους βυσσινί που είδαν τον Οτορμίν να σκοράρει δις και τον Κώστα Παπαγεωργίου να κλείνει την τριάδα τον τερμάτων.

To ματς

Ένας επιθετικός μονόλογος ήταν το πρώτο μέρος για την ΑΕΛ, που με την επιστροφή της στην φυσική της έδρα, θέλησε να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο έχοντας σαφέστατα απέναντί της μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 8′ όταν ο Καλουτσικίδης βρήκε τον Μαϊδανό με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Δυο λεπτά αργότερα η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα. Συγκεκριμένα, ο Oγκμπόε πέρασε όμορφα για τον Οτορμίν ο οποίος με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη συνέχισε στο ίδιο τέμπο θέλοντας να δείξει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Στο 19′ ο Οτορμίν έκανε την σέντρα με στόχο τον Στάμου με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής είδε την μπάλα να φεύγει λίγο εκτός εστίας.

Στο 23ο λεπτό ο Ογκμπόε κατέγραψε την δεύτερή του ασίστ βρίσκοντας τον Παπαγεωργίου Κ. που με σουτ εντός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα των “βυσσινί”. Στο 29′ ο Κοσσονού βρήκε χώρο από πλάγια θέση και θέλησε να απειλήσει με σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με γκολ για την ΑΕΛ, όταν ο Οτορμίν στο 46ο λεπτό με μακρινό ευθύβολο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παπαδόπουλο γράφοντας έτσι το 3-0.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι δυο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποια αξιόλογη στιγμή στην επανάληψη πέρα από το σουτ του Κοντογεώργου στο 51ο λεπτό το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Σουλούκος. Κάπως έτσι η ΑΕΛ επέστρεψε στην φυσική της έδρα με νίκη και καλή εμφάνιση κοιτάζοντας μπροστά στην προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Βενετικίδης (37′ Σουλούκος), Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Στάμου, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Κοσσονού, Ογκμπόε, Οτορμίν, Μαυριάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αντωνόπουλος, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Μαξιμένκο, Πατράλης, Πεντρόσο, Σάρατε, Μιλτιάδης, Νίνο, Νινίκας, Ζησούλης, Βλιώρας, Ρούσης.

AO Tρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Γκοβίνας, Κατσαντώνης, Κωστόπουλος, Μαλάκος, Μαρούδας, Μπουκουβάλας, Σαμαντάς, Σκόνδρας Ι., Σκόνδρας Ν.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζαΐμι, Μπέκας, Παπαδογεώργος, Κοντογεώργος, Μαγγούτης, Τζιώρας, Βασιλείου.

Διαιτησία: Δημέρας (Μίχος, Βαλιώτης).