Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού από σήμερα το απόγευμα έως 9/6 μας δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθούμε με καταστάσεις οι οποίες έχουν μπει σε ρουτίνα. Οι έντονες συγκινήσεις, τα πάθη, η δράση και η κίνηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, και θεωρητικά το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα βαθύ. Φτάνει να υπάρξει η σπίθα για να δώσει ξανά ζωή εκεί που δεν υπάρχει πια ενέργεια. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη δεν φημίζεται για την προσαρμοστικότητά, την υπομονή και τη σύνεση, οπότε θα πρέπει να βάλουμε λίγη περισσότερη ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο Άρης στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει κυρίως να εξωτερικεύσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος, στον κόσμο γύρω σας. Να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας και να προχωρήσετε προς την εκπλήρωση επιθυμιών. Μέχρι 9/6 θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε πιο εύκολα σχέδια και επιθυμίες.        

Για τους Ταύρους,  με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού μέχρι 9/6 θα έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε κυρίως μέσα σας, τί είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που σας βαραίνουν κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας και μην υπερβάλετε.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού σας ωθεί κυρίως να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα και να δείτε πιο καθαρά τα εσωτερικά σας κίνητρα προς αυτή την κατεύθυνση. Μέχρι 9/6 στο συγκεκριμένο ζώδιο, δίνει την δύναμη, την αποφασιστικότητα και κυρίως την θέληση να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, είτε αφορά μικρές είτε μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων.  

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα πως είναι η επαγγελματική σας κατάσταση και οι δραστηριότητες που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο ο Άρης στον Κριό δίνει μια μοναδική ώθηση στον συγκεκριμένο τομέα για ανάπτυξη. Θα υπάρχει η ώθηση να υλοποιήσετε σχέδια και επαγγελματικούς στόχους. Η οδός δεν είναι εύκολη, με την έννοια πως πιθανά να χρειαστεί πολλή ενέργεια από μέρους σας και μπορεί να μπείτε σε διλλήματα σχετικά, ωστόσο θα πρέπει να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει.   

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού μέχρι 9/6 ανοίγει κυρίως πνευματικούς και νοητικούς δρόμους με την έννοια πως μέσα από την γνώση, τον πειραματισμό και την εξερεύνηση θα έρθετε πιο κοντά με όνειρά σας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε την αξία σας.  

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον Κριό μέχρι 9/6 θα δράσει σε εσάς κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο, δείχνοντάς σας την οδό που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που δεν είναι πια ευχάριστες και σας βαραίνουν. Ο δρόμος μπορεί να σας φανεί δύσκολος ωστόσο αδειάζοντας το περιττό φορτίο θα παίρνετε ικανοποίηση και κουράγιο για να συνεχίσετε. Θα είναι μία περίοδος λυτρωτική για εσάς.   

Για τους Ζυγούς, η εναρμόνιση και η ισορροπία είναι ιδιότητες τις οποίες πρεσβεύετε. Αυτό είναι κάτι το οποίο, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού, θα σας διδάξει πως δεν είναι πάντα η κατάλληλη οδός να ακολουθήσετε. Μέχρι 9/6 η ώθηση να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμείτε, να περάσετε τα μηνύματά σας και να δει ο κόσμος που σας περιβάλλει τις ικανότητές σας θα είναι ιδιαίτερα έντονος.

Για τους Σκορπιούς, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, στο ζώδιο του Κριού, λειτουργεί βοηθητικά προς εσάς, μιας και δεν αφήνει την φλόγα να σβήσει και να βαλτώσετε σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να κάνετε ένα επόμενο βήμα λόγω εξωγενών παραγόντων. Μέχρι 9/6 θα σας δώσει την ώθηση και την ενέργεια να μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα κυρίως στην καθημερινή σας ζωή και τις δραστηριότητες μέσα σε αυτή. Θα μπορέσετε να δράσετε περισσότερο αυτόνομα στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Τοξότες, αρκετά βοηθητική η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Μέχρι 9/6 θα σας βοηθήσει να δράσετε κατά βούληση, περισσότερο αυτόνομα και να βρίσκετε δημιουργικές διεξόδους την στιγμή που αρχίζετε να βαριόσαστε με τις καταστάσεις. Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να κυνηγήσετε τα όνειρά  και τις επιθυμίες σας.

Για τους Αιγόκερους, οι παρορμητικές δράσεις χωρίς στοχευμένη οδό και χωρίς να γνωρίζετε το αποτέλεσμα 100% δεν είναι το φόρτε σας και πιθανά η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού να σας ωθεί να δράσετε χωρίς να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για την πορεία ή για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, μέχρι  9/6 θα μπορέσετε να δείτε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, πιο ανάλαφρη και με λιγότερα πρέπει, τα οποία νιώθετε εκ φύσεως την υποχρέωση να ακολουθήσετε πάση θυσία.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Άρη στον Κριό μέχρι 9/6 στοχεύει στο να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το άμεσο περιβάλλον σας πιο ελεύθερα, με περισσότερο ενθουσιασμό, να μεταφέρετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Ωστόσο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και στις μετακινήσεις σας.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού σας φέρνει σε επαφή κυρίως με αρχές, αξίες, οικονομικά, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο στο σήμερα της ζωή σας. Μέχρι 9/6 μέσα από διάφορες καταστάσεις να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.