Συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου, είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος, σήμερα το πρωί, στο Δημαρχείο της Λάρισας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας της πόλης, αλλά και της συνεργασίας και συνεργειών με τους φορείς της Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμμετείχε και ο συνεργάτης της Ένωσης, κ. Τάσος Γούσιος. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι μεγάλες διοργανώσεις, αθλητισμού, πολιτισμού, που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας, αλλά και αυτές που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργειών του Δήμου Λαρισαίων με τους φορείς της Λάρισας.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με σκοπό να καταστήσουμε τη Λάρισα έναν δημοφιλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Η εξωστρέφεια της πόλης και η ανάπτυξη του τουρισμού αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής. Με συνέργειες και συνεργασίες μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα και να ωφελήσουμε το σύνολο της τοπικής κοινωνίας», σημειώνει ο κ. Μαμάκος, με αφορμή τη συνάντηση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, προγραμματίζεται η διεξαγωγή ευρείας σύσκεψης, με τη συμμετοχή στελεχών της Δημοτικής Αρχής και εκπροσώπων του κλάδου της φιλοξενίας, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη δρομολόγηση κοινών δράσεων για την τουριστική ανάπτυξη και την ενίσχυση της δυναμικής εξωστρέφειας της Λάρισας.