Ενόψει της προετοιμασίας της η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA την Πέμπτη 31/8/2023 στις 5:30 με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Με την ευκαιρία του φιλικού παιχνιδιού ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας για τις τιμές των εισιτηρίων ημέρας για όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του επαγγελματικού πρωταθλήματος της super league 2 για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-24.

· Φιλικοί αγώνες, γενική είσοδο 10€

Αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος, αγώνες play offs:

· Βόρειο πέταλο (θύρες Θ11, Θ12Α, Θ12Β): 10€

· Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10€

· Ανατολική κερκίδα (θύρες 3-10): 15€

· Δυτική κερκίδα (θύρες 19-22 και θύρες 14-17): 20€

· VVIP (θύρα 18): 25€

Για το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης 31/8/2023 θα λειτουργήσουν:

· η Δυτική κερκίδα, η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα 18-VVIP

· το Νότιο πέταλο η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα 1.

Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες το AEL FC ARENA να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να μπορεί να δεχθεί άνδρες, γυναίκες και παιδιά παρέχοντας όλες τις παροχές που θα πρέπει να προσφέρει ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα.

Αυτό απαιτεί πολλές χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες ώστε όλοι οι χώροι που θα λειτουργήσουν επικουρικά να είναι έτοιμοι για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκείνο που μας δίνει πραγματική δύναμη να συνεχίσουμε είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας που στα 60 χρόνια ιστορίας της απέδειξε περίτρανα ότι είναι η κινητήριος δύναμή της αυξάνοντας με την υποστήριξή του την δυναμική της όχι μόνο στην Θεσσαλία αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα και γι΄αυτό η επιλογή να φύγουμε από το ιστορικό Αλκαζάρ ήταν μονόδρομος παρ΄ όλο που χρειάζεται η ΑΕΛ να διαθέσει επιπλέον σημαντικούς οικονομικούς πόρους από τον ήδη προγραμματισμένο ετήσιο προϋπολογισμό για τη λειτουργία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Έχοντας στο μυαλό μας όλα τα παραπάνω αλλά και του αδιαμφησβήτητου γεγονότος ότι η παρουσίας σας στο γήπεδο AEL FC ARENA θα αποτελέσει τον καθοριστικό 12ο παίχτη στην προσπάθεια που καταβάλουμε, επιλέξαμε στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας να ακολουθήσουμε μια κοινωνική πολιτική τέτοια ώστε όλοι οι φίλαθλοι ανεξαρτήτου οικονομικής δυνατότητας να μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένη μας ομάδας και να καταφέρουμε να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου."